خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

برگزاری جلسه کمیته انضباطی برای بررسی تخلفات رخ داده در دانشگاه شریف

برگزاری جلسه کمیته انضباطی برای بررسی تخلفات رخ داده در دانشگاه شریف دومین جلسه فوق‌العاده شورای انضباطی دانشگاه صنعتی شریف برای بررسی وقایع اخیر این دانشگاه و روند رسیدگی به گزارش‌ها و شکایات مطروحه برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از دانشگاه شریف، این دانشگاه روز دوشنبه دوم آبان‌ماه 1401 دومین جلسه فوق العاده شورای انضباطی با حضور اعضای شورای بدوی و تجدیدنظر به‌منظور بررسی وقایع اخیر دانشگاه و روند رسیدگی به گزارش‌ها و شکایات مطروحه برگزار شد. در این جلسه نحوه رسیدگی به گزارش‌ها و دعوت دانشجویان به شورا برای تفهیم موارد تخلف تشریح شد.

 

در ادامه اعضای شورا در جریان صدور دستور جلوگیری موقت از ورود مسببان برهم زدن امنیت دانشگاه، تخریب و درگیری، تا رسیدگی به پرونده‌ها در شورای انضباطی، قرار گرفتند و با ابراز تاسف از بروز این وقایع، بر رسیدگی بدون تبعیض به تخلفات انجام شده و تسریع در ارسال مستندات برای رسیدگی فوری به گزارش‌ها تاکید کردند.

 

همچنین شورای انضباطی با تاکید مجدد بر استقلال دانشگاه در رسیدگی به تخلفات دانشجویان، اعلام کرد از همه ظرفیت‌های خود همچون تذکر، مشاوره و تنبیهات انضباطی برای ایجاد فضای مناسب آموزش، پژوهش و زیست دانشجویی مطلوب در دانشگاه استفاده خواهد کرد.

 

در پایان اعلام می‌شود؛ دانشجویانی که در روزهای گذشته مورد ضرب و شتم یا فحاشی قرار گرفته‌اند می‌توانند گزارش‌ها و شکایات خود را به آدرس ایمیل scc@sharif.edu جهت پیگیری و بررسی در شورای انضباطی ارسال نمایند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار